Budaházy: Pokorni és Győzike

Győzike megmondta a tutit!

Megverték (végre!!!), hát beszerzett egyet! Mármint fegyvert, éleset!

Győzike mondta: “Annyira elegem van mindenből és mindenkiből, hogy beszereztem egy éles fegyvert. Az, hogy milyen fegyvert vettem, senkire nem tartozik, majd megtudják, ha használni fogom. Nem akartam hónapokig várni a hivatalos folyamatra, hogy fegyvert kaphassak, mert az egészségem és az életem sokkal fontosabb mindennél. Megvertek, és nem akarom, hogy újra megtegyék.”

A fenti idézet most kivág majd beilleszt, mondjuk Molnár Balázs (hisz őt is megverték), kuruc.info főszerkesztő cikkébe, majd ki a honlapra. És garantált, még aznap olyan sísakosmaszkoskommandós házkutatás van Balázsnál, hogy még a barátnője bugyiit is széthányják illegális fegyver után kutatva.

Kíváncsian várjuk Győzikénél jártak-e már? Mert ha nem, akkor ti drága magyar testvéreim, több százan, akiket megvertek símaszkos, kékruhás vadállatok Budapest utcáin szeptember óta, ezek szerint bátran beszerezhettek, valami franyó éles fegyvert, ha nem akarjátok, hogy “újra megtegyék” (mert megteszik!). Hisz az egészségetek, és az életetek nektek is fontosabb mindennél! Vagy nektek nem lehet az? Minek vesződnétek, olyan hosszas bürokráciát igénylő papírokkal, hogy “fegyverviselési engedély”, ha már a cigánynak se kell?

Az meg, hogy milyen fegyvert vettetek, hát majd kiderül a hullaházban boncoláskor, mikor a golyókat szedegetik ki belőlük!

Észbontó! Ez a köcsög megteheti, hogy ilyeneket mond. Én meg hangosabban elfingom magam, és máris egy újabb hivatal száll be az utánam való hajszába. Agyrém ez az ország!

Másról most nem akartam szólni, de nem állhatom meg, hogy Pokornira ne térjek ki.

“Az igazságot – vizsgálat ide vagy oda – valószínűleg sohasem tudjuk meg.” – mondja avval kapcsolatban, hogy én vagy Toroczkai MSZP-s ügynökök vagyunk-e.
Ez most azt jelenti “Pokorni úr” (hű de nehezen álltam meg, hogy ne másként szólítsam meg), hogy ha én azt mondom, hogy magyar hazafi vagyok és nem MSZP ügynök, akkor lehet, hogy hazudok? Hát ez már becsületsértés! Mit képzel, meddig mehetnek még el az árulásban? Egy ilyenért régen párbajoztak.

Budaházy György

L88.hu

Reklámok
Published in: on 2006 november 25, szombat at 22:59  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/25/budahazy-pokorni-es-gyozike/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: