Ki fog itt rendszert váltani?!

– valódi akarat, vagy gittegylet?

Eljött az első megmérettetés ideje.
Gyurcsányék szántottak, a rendszerváltó törekvések vetettek, s ma aratni kellene. Ma eldől, hogyan gondozták a bimbódzó akaratot, hogyan óvták a zsenge jószándékot, mennyire tartották vigyázó szemüket a jövőbe vezető igaz úton.
Szavazás napja van ma, rendszert kellene váltani. Szavazni mostani alkotmány eltörléséről, Szent Korona alkotmány visszaállításáról, a parlament feloszlatásáról.
Nem túlzás azt állítani, hogy most kellene beérnie Öszöd termésének.
Kellene.
Helyette botrányokról szólnak a krónikák, szégyen! Levitézlett egykori államtitkárok, letűnt rendszerek kegyeltjei és kétes politikai ars poetikájú rosszarcú és rosszhírű emberek veszekedésétől hangos a “rendszerváltó” felsővezetés.

Nem lehet tudni ki kivel van, ki kicsoda, ki milyen tömörülésben érdekelt és miként, vannak, akik többen is, keresztbe-kasul váltogatják tisztségeiket követhetetlenül, olyan nevek zűrzavarában, mint Nagy Sándor, Takács András, Halász József, Tamás Károly, Papp Lajos, Lanczner Ferdinánd (Satu), Toroczkai László, hogy csak az ismertebbekről beszéljünk, az első vonalról, s szegény nemzet csak kapkodja a fejét, hogy most akkor ki kicsoda? ki mit akar? ki mit képvisel? hova is kellene akkor menni és miről is kellene végül szavazni? (már azon kevesek, akik tudják, hogy délután négytől hatig rendszerváltás van…) s ezek a közül most akkor ki fog képviselni kit, mit, hogyan, hol? Hiszen egymással is állandóan civakodnak, anyagi és más természatű vitáiktól hagos a sajtó, egymást ügynöközik…
Hát ember legyen a talpán, aki itt el tud igazodni. Olyan érzése van az embernek, hogy egy igazi, vérbeli gittegyletbe csöppent, s éppen azon vitatkozank, mikor ki rágja és mit rágjon…

Uraim, fel tetszenek háborítani! A kisebb baj az lenne, ha csak engem, de tudják Uraim, van itt egy Ország is. Egy egész nép, egy nemzet! Akit Önök folyamatosan megszólítanak, akit Önök hívnak akinek a nevében Önök beszélnek!
Tessenek esetleg megmagyarázni a dolgokat úgy, hogy azt mindenki tisztán értse, jó? Hátha akkor nem ellenkező irányba haladnának. Mert amit ma Önök művelnek, tisztelt Uraim, annak mindenki szívből örül a parlamentben! Gyurcsányék örülnek, hogy saját magát hitelteleníti el az impotens szervezeti vezetés, saját maga fecsérelve el az emberek hitét és tenni akarását, morzsolva fel az egy hónapja még meglévő tömegbázist, Orbánék örülnek, mert annyi mozgolódás folyamatosan van, amit ők tromfként tudnak az asztalra csapkodni Gyurcsány ellenében amikor szükségük van rá.

Ügynöki munkának mindez első rendű lenne, dícséretre méltó, de ezzel nem, hogy rendszert, de alsónadrágot váltani is nehéz. Azt hiszem, ezt Önök sem gondolták komolyan.

Borla

Reklámok
Published in: on 2006 november 28, kedd at 00:21  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/28/ki-fog-itt-rendszert-valtani/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: