A rezsim betiltani készül a Hatvannégy Vármegyét

2006.11.29. 16:06:17

A diktatúra ügyészsége kezdeményezte a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) törvényességi felülvizsgálatát. A HVIM vezetősége azonban nem kíván asszisztálni ehhez az újabb koncepciós ügyhöz, inkább illegalitásba vonul – tájékoztatta a Kuruc.info-t Toroczkai László, a szervezet tiszteletbeli-alapító elnöke, aki beperli a rágalmazó, hazudozó Magyar Nemzetet is.

Folytatódik az összehangolt terror Toroczkai László ellen, aki azonban ellentámadásba lendül: többek között fellebbezést adott be az MTV ostroma miatt rárótt büntetés ellen, és pert kezd a Magyar Nemzet ellen, amely fideszes utasításra, Gyurcsányékkal együttműködve népszavás lejárató cikket közölt róla. Nem csoda, hiszen a HírTV és a Nemzet fő szponzorává az MSZP-SZDSZ kampányt finanszírozó Strabag lépett elő, a Fidesz holdudvarában pedig ott van a köztörvényes posztkommunista ex MSZP-alelnök Csintalan és az MSZMP-s, SZDSZ-es Kerényi Imre is. Az APEH közben 15 ezer (tizenötezer!) forintos hátralék miatt kezd felszámolási eljárásba Toroczkai cége ellen.

A vármegyések egyébként indulnak a januári szerbiai választásokon, ahol többek között a Milosevics-diktatúrát megdöntő vajdasági Ellenállás (Otpor) nevű szervezettel fogtak össze

Toroczkai László, Zagyva Gyula HVIM-elnök és vezetőtársaik minderről sajtótájékoztatót tartanak november 30-án, 14 órakor a Clark Ádám téren, a történelmi magyar címer alatt.

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 november 30, csütörtök at 22:36  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/30/a-rezsim-betiltani-keszul-a-hatvannegy-varmegyet/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: