Gergényi Péter mobilszáma

2006.11.28. 09:50:26

Küldje el…
legalább nyugdíjba Ön is!

A Kuruc.info hírszerzői régóta nyomoznak a terrorkapitány privát mobiltelefonszáma után. Végül szagot fogtunk Görényi után, s megtaláltuk. Szerkesztőségünk leellenőrizte: személyesen a főpribék veszi fel a telefont, információink szerint hosszú ideje ez a száma. Valószínűleg nem sokáig, mert alább közzé tesszük, de addig is bárki elmondhatja neki a magáét.

A 36-20-922-56-39-es mobilszámát nem rendőröktől tudtuk meg. Ezt azért tartjuk fontosnak leszögezni, mert próbálkoztunk több zsarunál is, de egy se akadt, aki szép csendben átadta volna, tehát cinkosként továbbra is osztoznak a felelősségben és a néputálatban. (Közérdekű bejelentéseket – pl. Bene László országos terrorkapitány elérhetőségeit – továbbra is köszönettel veszünk a szerk@kuruc.info címen, melyre pl. egy internetkávézóból, egy ott regisztrált e-mailcímről teljes névtelenséggel lehet üzenetet küldeni.)

Nagy vihart kavart, amikor olvasóink közzétették a forradalmárokat börtönbe juttató bírák, ügyészek adatait. Névleges főszerkesztőink egyikénél (mindenki az különben) házkutatást tartottak, csak hát a Kuruc.info egy külföldi portál, és nem is ér el oda a brigantik keze. Ellenben az ügyészség nyomására két alternatív, hazai elérésünk, a www. kuruc.info.hu és a www. kurucinfo.hu domének átirányítását törvénytelenül megszűntették, így már csak közvetlenül a www. kuruc.info címen nyitható meg hírportálunk. Ez persze a mi bajunk, olvasóink viszont semmi törvénybe ütközőt nem tesznek, ha egy közzétett telefonszámon megkérdeznek vagy elmondanak egysmást.

Kuruc.info – Kovács Ferenc

Reklámok
Published in: on 2006 november 30, csütörtök at 21:38  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/30/gergenyi-peter-mobilszama/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: