Nemzetünk állandó gyalázása

[..] Ami a “magyar” COOL TV-ben folyik világosan mutatja ennek a keresztény- és nemzetgyalázásnak a nemzetközi, globalista-liberális jellegét. A szennycsatorna műsorában már öt hónapja tart ez a gyalázat, s mostanában jelentkeztek különböző országokból “társszerzők” is, akik át akarják venni forgalmazásra ezt az aljas mocsoksorozatot. Vajon tényleg nem félnek a világ páncélburokban élő urai, hogy előbb-utóbb utoléri őket a végzetük, ha egyszerre támadnak a kereszténységre?

A COOL TV egyszerre veszi célba a magyarság szimbólumait, hőseit és a kereszténység legalapvetőbb értékeit. Aki a UPC programjára előfizet, annak havonta több ezer forintot kell fizetnie, s ugyanakkor a kábeltelevízió az úgynevezett “családi csomagjában” ezt a mocsokáradatot is együtt sugározza a többi csatorna műsorával. Még mielőtt a “Hungaricumot” bemutatnánk, nézzük a szennycsatorna többi műsorát: a durva trágárságokkal beköszöntött South Parkot, a buzikat bemutatott magömléssorozatokat, az “ózdi hős”, Majka műsorát. A liberális média szemében a való-világos Majka az “ózdi hős”, és nem az a sok ezer ózdi ember, aki a megszűnt munkahelye ellenére megpróbálja magát és családját fenntartani.

Maga a “Hungaricum” ocsmány rajzfilmsorozat, amely hétfőtől péntekig megy naponta. A narrátor Jáksó László, aki a Heti Hetes játékvezetőjeként eddig főleg az RTL Klubban mérgezte a levegőt. Most aztán rázendített máshol is.

A sorozat szignálképe a, Hej Jancsika, Jancsika zenéjével párhuzamban kezdi meg “hódító útját”: turulmadár kereng a földgolyó felett, fején a magyar korona, a madár purcint egyet és beletojik egy fészekbe. A fészekben lévő tojásokból bújnak ki a magyarság nagyjai.

Az Istenválasztás című részben, például a következő szövegek hangzanak el: a magyarok boldogan éltek, de egyszer csak baj történt, a magyarok istenét utolérte a legszörnyűbb kór, s elhunyt hátsófali ateizmusban. A bajt már jelezte, hogy Lőrinc barát nem kapott több ministránsfiút, hiába imádkozott érte. Ezért eltemették a “magyarok istenét” szűk családi körben. A temetés után elszabadul a pokol: Lőrinc barát összeáll Döbrögi urammal, annak fenekét korbácsolja – emígyen egyesítve a pedofíliát a szado-mazochizmussal. A temetést követő harmadnapon feltámad a magyarok istene “ahogy az ő családjában ez szokás” – itt az ősi magyar hiedelemvilágból és Jézus Krisztusból egyszerre űz gúnyt ez a mocsok film.

A magyarok Nagyasszonyát, Szűz Máriát prostituáltként mutatja be a rajzfilm, [ a Talmud is ezt írja! – tj] épp egy svájci gárdistával hentereg. Vajon a középkorban, a késő középkorban mit tettek volna azokkal, akik így ábrázolják Szűz Máriát? Semjén Zsolt képviselő a KDNP nevében hiába jelentette fel a Cool TV-t, ez a szennyfilm pereg tovább.

Széchenyi István lovakkal közösül a filmben. Ady Endrét egy majomketrecbe zárják. Kossuth Lajos az orális szexet gyakoroltatja kurvák körében. Dózsa György máglyán égve is orális szexért kiált. Szent István már régóta nem találja a jobb kezét, ezért robotszerű vasmarokkal ragadja meg a “lézerkardot”, hogy ellenfelét, Koppányt megsemmisítse. Ez nem könnyű feladat, mert Koppány több darabban várja, hogy összeférceljék, hogy szuperember, Koppány Mann legyen belőle. Feltűnik Kinizsi Pál alakja is, ő olyan, mint egy transzvesztita birkózó.

Teljesen egyértelmű, hogy a magyarság és a kereszténység legalapvetőbb értékeinek megvédése érdekében a nemzet összes jobboldali pártjának végre egységesen és határozottan kell lépnie a liberális gonosztevők, hazánk ellenségei ellen. […]”

[forrás: Czére Béla, Nyugati Magyarság, 2006. március]

Csak nem nyugszik a TILOS?

A keresztény- és magyarellenességéről elhíresült Tilos Rádió egyik műsorvezetője a rádió 2006. március 16-i adásában a székely nemzetet “lecsürhézte”. Az esetet észrevevő kuruc.info internetes portál munkatársa feljelentést tett az ORTT Panaszbizottságánál.

Mint ismert, a rádió egy másik műsorvezetője pár évvel ezelőtt a Szent Koronát ürülékhez hasonlította, majd 2003. december 24-i “Kiirtanám az összes keresztényt!” kijelentésével támadta és gyalázta a vallásos embereket. Az ORTT a feljelentés nyomán 2004-ben 30 napra felfüggesztette a rádió műsorszolgáltatási jogosultságának gyakorlását, valamint úgynevezett utolsó figyelmeztetésben részesítette. Később a büntetést enyhítették. Bizonyos esetekben a hazai tapasztalatunk bizonyítja, hogy az egyszerű feljelentgetés már hatástalan. Itt radikálisabb eszközökre lenne szükség! A Tilos Rádió szerkesztősége nem veszi észre, hogy a gyalázkodás csakis rájuk vethet rossz fényt?

A 90-es években e sorok írója montreáli magyar rádióműsor szerkesztése idején felolvasta a rádióban Prohászka Ottokár egyik karácsonyi üzenetét. Emiatt a rendőrség pokolgép-támadásról értesült és felhívta a rádió alkalmazottait az épület azonnali elhagyására. Robbanás szerencsére nem történt és pokolgépet sem találtak, a másvallású terrorista viszont előkerült és a hajszála sem görbült. Ám a figyelmeztetés is megtörtént azok részéről, akiket zavart a hungarista szellemiségű püspök ünnepi szavai. Tóth Judit

Gyűlöletvallás

“Gyűlölnek. Téged, a családodat, a barátaidat, Istenedet, nemzetedet. Bármit, ami Neked fontos lehet. Mert más vagy. Nem közéjük, az ő fajtájukhoz tartozol. Hiszen Te az ő szemükben csak egy rohadt gój vagy. Rasszisták ugyan, de nekik szabad.

Az irántad táplált gyűlöletük immár hosszú, hosszú évtizedek alatt fölhalmozódott bennük, apáról fiúra adják tovább. Sosem felejtenek. E tudattal alszanak el, s erre ébrednek föl. A gyűlölet az ő istenük. El akarnak pusztítani, de előbb szépen, lassan megtörnek mind lelkileg, mind fizikailag. Látni, élvezni akarják, amint szenvedsz.

Mivel a rendelkezésükre áll korlátlan mennyiségben a pénz, bárkit megvesztegethetnek, megfélemlíthetnek, megzsarolhatnak.

Vagy a hatalmukban lévő tudatiparral manipulálhatnak. Így sikeresen szembefordítják Veled a széles tömegeket, beállítva Téged holmi primitív, agresszív, elvetemült, szélsőséges nácinak. Legszentebb – s egyben közösségmegtartó eszményeidet, a kereszténységet, a nacionalizmust kigúnyolják, nevetség tárgyává teszik. A médiaarzenáljukat igénybe véve szándékosan megválasztott, botrányos, lélekromboló műsorokkal – melyek a deviáns életmódot hivatottak reklámozni – megrontják a népedet. Undorító erkölcstelenségbe taszítják. Tudatosan lezüllesztik a hazád hajdan színvonalas oktatását, azzal az előre megfontolt tervvel, hogy a későbbiekben úgyis a Te saját gyermeke (i) det is kénytelen leszel ezekbe a liberális iskolákba járatni. Átmossák az agyát, hogy tudatlan, engedelmes rabszolgát csináljanak belőle. S a képedbe röhögnek, mert nem tudod megakadályozni. Még a kisebbségeket is felhasználják, föluszítván őket ellened. Hova fog ez vezetni? Velük végeztetik el nemzeted fizikai ritkítását? De ha mindezek a dolgok még mindig nem volnának elegendőek, számtalan fondorlatot alkalmaznak ellened. A céljuk, hogy a teljes reménytelenségbe kergessenek. Ne találj egy szemernyi értelmét se létezésednek. És a végén Te magad könyörögd ki, vessenek véget keserves, fájdalmas életednek. Kéjelegve e pillanatra várnak. Hát így gyűlöl Téged a bosszú népe. Van egy íratlan szabály, miszerint a védekezés mértéke sose haladhatja meg a támadásét. Ők minden létező galádságot megtesznek, csakhogy ártsanak Neked. És Te? Mikor csapsz már végre vissza? ÖNVÉDELEMBŐL!” – Sánta Péter /Nemzeti Front/

(Hazankert.com)

Reklámok
Published in: on 2006 november 30, csütörtök at 21:28  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/11/30/nemzetunk-allando-gyalazasa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: