Budaházyval szívatta meg Gergényit egy olvasónk

2006.12.05. 09:23:56

Számos hívást kapott a terrorkapitány, amióta a Kuruc.info hírportál közzétette mobilszámát, de nem eleget: még mindig elérhető rajta. Egy kedves olvasónk, Novák Hunor naponta hívja őt, s ötleteket adva elmesélte nekünk, hogyan szívatta meg a vén brigantit, amikor már nem is volt hajlandó szóba állni vele.

Görényi újabban úgy szereli le a telefonálókat, hogy egy titkárnőjével veteti fel mobilját, aki azt hazudja: teljesen téves a hívás. Novák Hunor – aki általában a rendőrterrorról tesz fel udvarias, ám rendkívül idegesítő kérdéseket, s mondja el a magáét – legutóbb így járt túl a hülye rendőrnő eszén:
– Ne próbáljon átverni, tegnap is ezen a számon beszéltem Gergényivel! Egyébként is, Budaházyról van információm…
– Értem, akkor rögtön adom – válaszolt a tyúk. Olvasónk pedig készséggel ad “exkluzív” felvilágosítást: Gyuri nem adja fel magát a még ma is az Andrássy út 60. alatti épület tömbjében működő Nemzeti Nyomozó Irodának, s kitartásra buzdít mindenkit.

Az ócskavasprefektusnak évek óta ez a száma (20-922-5639), elsősorban újságíróknak tartja fent. (Ezért is lenne kellemetlen, ha meg kellene változtatnia, ráadásul azt is megtudnánk és közzétennénk.) Fontos is a jó kapcsolat a médiával, jól tudja ezt a főpribék. Novák Hunor bátyja, Előd, szerkesztőségünknek elmondta: amikor ő hívta fel, foglalt volt, de néhány perc múlva csörgött a telefonja: személyesen Gergényi Péter (Gábor) elvtárs volt, s érdeklődött, miben segíthet. Persze miután megtudta, hogy a Magyar Mérce főszerkesztőjével van dolga, aki lapjában cikket közölt a rendőrterror fejének piszkos életútjáról, gyorsan elbúcsúzott.

Kedves Olvasóink! A mobilszám közzététele talán ütközik valami magyarországi jogszabályba, de ez külföldi hírportálunkra nem vonatkozik. Felhívni azonban – ha a hangnem nem fenyegető – szabad bárkinek. Hogy ne rázzák le az embert, célszerű újságíróként bemutatkozni (félősebbeknek akár írói álnéven, ahogy szokás); ezennel minden olvasónkat kinevezzük tudósítónknak, s bizony írják is meg nekünk élményeiket!

Kuruc.info – Kovács Ferenc

Reklámok
Published in: on 2006 december 1, péntek at 01:12  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/01/budahazyval-szivatta-meg-gergenyit-egy-olvasonk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: