Hering József pert nyert egy cionista ördög ellen

2006.12.02. 13:29:21

Hering József újságíró személyiségi jogi pert nyert a szélsőségesen rasszista Naftali Kraus izraeli író-újságíró könyvét Magyarországon megjelentető PolgArt Kiadóval szemben. Az izraeli szerző Az áldozat visszatér című könyvében többek között azt írja, hogy a keresztény magyarok és a zsidók közötti vegyesházasságok a kiválasztott nép számára még a holokausztnál is nagyobb tragédiát jelent.

Amint arról már korábban beszámoltunk, Naftali Kraus (egyébként a Magyar Rádió tel-avivi tudósítója is) Az áldozat visszatér című, 2002-ben a budapesti PolgArt Kiadónál megjelent könyvében nem csak Hering Józsefet, hanem rajta kívül még számos magyar közéleti személyt, köztük újságírókat és művészeket leantiszemitáz, a leggusztustalanabb jelzőkkel és alaptalan vádakkal illet.

Naftali Kraus, a szélsőségesen fajvédő Habad lubavicsi zsidó vallási mozgalom (ők állítják nemsokára Budapest-szerte a hanuka-gyertyatartókat a közterületeken) ismert figurája, Ungvári Tamás szavaival élve: “magyarországi inkvizítora”. Az izraeli író-újságíró az említetett könyvében Hering Józsefet is leantiszemitázza, betértnek, majd a katolikus vallásra visszatért személynek nevezi, a családi életére vonatkozó hazug állításokat tesz közzé, valamint az Izrael politikáját bíráló újságírói tevékenysége miatt elmebetegnek nevezi.

A Fővárosi Bíróság által 2006. december 1-jén meghozott, nem jogerős ítéletével a zsidó fajvédő Naftali Kraus könyvét megjelentető PolgArt Kiadót a magyar újságíró jó hírnevéhez fűződő jogainak megsértése miatt 1 millió 200 ezer forint kártérítésre, illetve 633 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte.

Kuruc.info megjegyzés: Naftali Kraus, a Magyar Rádió tel-avivi tudósítója, illetve Schmidt Mária újdonsült élettársának, Gerő Andrásnak és másoknak az antiszemitizmusról értekező műveit megjelentető PolgArt Kiadó valószínűleg a Hering Józsefre dobált sárral kívánta megköszönni azt, hogy a magyar újságíró tizenegy esztendeig szolgált az izraeli hadseregben.

Kuruc.info – Horváth Tamás

Reklámok
Published in: on 2006 december 3, vasárnap at 02:20  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/03/hering-jozsef-pert-nyert-egy-cionista-ordog-ellen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: