Összefognak a forradalmi szervezetek?

2006.12.02. 19:34:29

Forradalmi Nemzeti Bizottmányok Szövetsége név alatt egyesülnek a Kossuth téri szervezetek és a vidéki forradalmi nemzeti bizottmányok – közölte Halász József, Forradalmi Nemzeti Bizottmány egyik ügyvivője.

Egyesülnek a Kossuth téri szervezetek és a vidéki forradalmi nemzeti bizottmányok a Forradalmi Nemzeti Bizottmányok Szövetsége név alatt. Halász József elmondta, hogy így már teljes egyetértésben készülhetnek a december 8-i Országos Rendszerváltó Népgyűlésre, majd hozzátette: “mi nem a kirekesztésre törekszünk, hanem a helyi és az országos összefogásra”.

Az ügyvivő elmondta: sok olyan szervezet vesztette el legitimációját és szűnt meg, amely a Kossuth térhez kötötte működését, mint például a Magyar Nemzeti Bizottság 2006.

Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője erre úgy reagálva az MTI-nek kijelentette: “mi vagyunk az egyetlen autentikus szervezet, akik az utcán rendezik a tüntetéseket és nem látjuk értelmét más szervezetekhez csatlakozni vagy egy szervezetbe tömörülni”. Hozzátette: “egy célért küzdünk, ami nem más, mint a kormány távozása, az ország feltámasztása”.

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 másik ügyvivője, Bene Gábor szerint, aki szintén részt vett a többórás vitán, amelyen sikerült megegyezni a szövetség létrehozásáról, szó sincs egyesülésről olyan értelemben, hogy a már megalakult szervezetek esetleg megszűnnének, és azok tagjai közösen alakítanának egy újat, csak a már előzőleg meghirdetett Nemzeti Összefogás Magyarországért mozgalomnak tesznek eleget azzal, hogy jobban összehangolják a szervezetek működését.

(MNO)

Kuruc.info kommentár: a magunk részéről csak gratulálni tudunk forradalmárainknak, hogy ha megkésve is de ráéreztek az összefogásban rejlő hatalmas erőre.

Lúdas Matyi kommentár: Ez inkább egy rakás semmi, mint összefogás, amíg arról megy a duma, hogy “mi vagyunk az egyetlen” és “nem látjuk értelmét egy szervezetbe tömörülni”. Pff.

Reklámok
Published in: on 2006 december 3, vasárnap at 02:32  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/03/osszefognak-a-forradalmi-szervezetek/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: