A Moszád 530 iraki tudóst ölt meg?

2006. május – ‘Az izraeli Moszád titkosszolgálat 2003 óta több mint félezer iraki tudóst és akadémikust ölt meg, miután azok megtagadták az együttműködést az amerikai megszállókkal’ – derül ki a Fehér Ház egyik jelentéséből. Az al-Dzsazíra arab hírtévé cikke szerint a Moszád rendkívül aktív a megszállt Irakban, ahol egyik célja az iraki műszaki értelmiség megsemmisítése. Eddig 350 arab tudóst, közel 200 egyetemi tanárt és akadémikust gyilkoltak meg. Az áldozatok közt sok a biológus és az atomszakérto. A Mosszád azokat veszi célba, akik nem hajlandóak az USA-ba áttelepülni és az amerikai-izraeli hatalmat szolgálni. Mindazonáltal, Izrael a nemzetközi jogot is súlyosan megsérti, hiszen (a gyakorlatban gyarmati sorban) leledző Irak – papíron legalábbis – független állam és Washington szövetségese. Ám a Bush-kormányzat szótlanul megengedi az izraeli halál-kommandók működését az arab országban, sőt, a CIA bocsátotta a Moszád rendelkezésére az iraki tudósok adatait. Izrael tehát, ha hivatalosan nem is, de a gyakorlatban mindenképpen részt vesz a megszállásban.

Mindennek fényében teljesen életszerű A Farkasok Völgye című török filmnek az a vonulata is, amely szerint zsidó orvosok kereskednek az iraki foglyok szerveivel.

[Kuruc.info – al-Dzsazíra nyomán]

Reklámok
Published in: on 2006 december 7, csütörtök at 18:57  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/07/a-moszad-530-iraki-tudost-olt-meg/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: