Megint gyilkolt a cigánycsürhe

2006.12.07. 10:20:56

Megverték a miskolci hétvégi telkéről haza igyekvő férfit a gyűjtögetésből, lopásból élő cigányhorda tagjai – a bántalmazott a kórházban meghalt. A bűnpártoló média hallgat a csőcselék származásáról. Életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság egy a minap kórházban meghalt 58 éves férfi ügyben, mert mint kiderült, az eszméletlen páciensen ütlegelési nyomokat találtak – tájékoztatott Kompoltiné Jakab Ilona őrnagy, a főkapitányság kommunikációs iroda vezetője. A magyargyűlölő, rasszista cigánybűnözőket a rendőrség és a szintén rasszista ballib média most természetesen nem nevezi cigánynak, noha áldozati szerepben azonmód közlik identitásukat.

Mint megtudtuk, az orvosi vélemény alapján indult nyomozás, akkor még élő de kritikus állapotban lévő férfi bántalmazóinak kézre kerítése érdekében. Klasszikus nyomozómunka eredményeként kutatták fel a sértett lakhelyét, és találták meg azokat, a távolabb élő személyeket, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. A Lyukóvölgyben élő és szamaras fogattal közlekedő, fa- és sás gyűjtögetésével, meg “egyebekkel” foglalkozó cigányhordához vezettek a szálak. A kihallgatáskor három cigány beismerte, hogy szóváltásba kerültek a kórházba került telektulajdonossal, akit megvertek. Az idős férfi ugyanis kérdőre vonta őket, hogy mit keresnek ott a hétvégi házaknál. Másnap, az előző napon megvert férfi ismét összefutott a telke közelében a bántalmazói hordájának negyedik tagjával, aki immár eszméletlenség állapotáig ütlegelte. A földön mozdulatlanul fekvő áldozatra ismerőse talált rá, és hívott segítséget. Ekkor szállították kórházba, ahol a gondos ápolás ellenére később meghalt. Az eszméletlenségig verő cigány előzetes letartóztatására tett indítványt a rendőrség.

(Borsod online nyomán)

Reklámok
Published in: on 2006 december 7, csütörtök at 13:06  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/07/megint-gyilkolt-a-ciganycsurhe/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: