Minek tartjuk a rendőrséget?

2006.12.04 [20:38]

Sokakban felmerül a kérdés, miért tartunk fent rendőrséget, ha az, az alapvető feladatait sem tudja ellátni? Itt van ez a szökés ügy! Amikor az állampolgárok ellen kell kivezényelni a mocskos szarházi terroristákat, akkor egységesek, összehangoltan támadnak honfitársainkra, de amikor a bűnözőket kell elfogni, akkor nem tesznek többet egy 2 hónapos csecsemőnél. Pénzjutalmat hírdetnek meg, amit rendszerint később nem fizetnek ki, mert nagyjából azt várják el érte, hogy az állampolgár ezért majdhogynem a kapitányságra kell elvigye a szökevényt. Ha nem így tesz, akkor felejtse el a jutalmat, mint az első bringáját!

Budaházy Gyurinak nagyon szorítok, hogy semmi baja ne essék, de példaként az Ő ügyét is említhetném… Nincs gyakorlata a bújkálásban és mégis ezeknek a mocskos pribékeknek még csak fingjuk sincs, hogy hol lehet az amúgy mindenféle valóságalapot nélkülöző vádak alapján körözött Budaházy György!

A legfontosabb dolog, amiről senki nem beszél, hogy a rendőrség milyen veszélyeknek teszi ki Budapest lakosságát azzal, hogy itt tervezi a szökevény elfogását. Felszállnak a buszokra, a kocsikat megállítják, stb, stb. Mi van akkor, ha a bűnöző túszokat szed? Biztosak lehetünk benne, hogy a rendőrség leszarja, ha egy esetleges tűzharcban (mert van rá reális esély) ártatlan állampolgárok életét, testi épségét veszélyezteti az a döntés, hogy nem engedik ki a városból.

Annyira lúzer ez a banda, hogy képtelenek átvezetni egy fegyvertelen, megbilincselt rabot “a” pontból, “b” pontba. A rendőrség képtelen feladatai ellátására. Bezzeg a tüntetőket “forró nyomon” le tudták hallgatni. Maga a lehallgatás tippem szerint is milliókba került és mit ért el vele a “hatóság”? SEMMIT! Közpénzekből jól lehallgattak pár embert, de semmit sem tudtak bizonyítani vele. Bezzeg, ha a bűnözőket kell elkapni, akkor az amúgy kőkemény fakabát beszari, a lakosság segítségét kérő bábhivatallá változik. A lakosság nem azért van, hogy a rendőrség balfaszságait helyrehozza, hanem fordítva!

A rendőrség lássa el munkaköri feladatait, fogja el a bűnözőket és ne veszélyeztesse a lakosságot azzal, hogy közénk enged egy bűnözőt, rendőrségi fegyverrel, 28db lőszerrel.

NEM

Reklámok
Published in: on 2006 december 7, csütörtök at 21:42  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/07/minek-tartjuk-a-rendorseget/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: