A Kuruc.info megijesztette a cigányokat

2006.12.07. 15:54:04

Örömmel jelentjük, hogy honlapunk szókimondó publicisztikája, melyben a Népszabadság cigánymosdatását kommentáljuk, kiverte a cigányoknál a biztosítékot!

A Roma Sajtóközpont közleménye szerint a “Cigánymosdatás a Néphazugságban” című írásunk hozzájárult ahhoz, hogy “lassan már kilátástalan a helyi romák helyzete: a falubeliek nyíltan kimutatják az ellenszenvüket és másnaponta kapnak fenyegető leveleket. A legutóbbiban a romák házainak felgyújtását helyezték kilátásba az ismeretlenek.”

Amennyiben ez igaz, úgy házibulit szervezünk szerkesztőségünk tagjainak, így ünnepelve, hogy hozzájárultunk ahhoz, hogy rablógyilkos cigányaink is érezzék azt, amit minden fehér magyar ember érez, amikor közöttük, mellettük kell elhaladjon.

Azon, hogy cikkünk “náci ideológiával uszít egy alkotmányosan védett kisebbség ellen” nem csodálkozunk, ebben az országban mindenki náci, aki a magyar adófizetőket halálra rugdosó cigányokkal, vagy a nemzetközi pénztőke uzsorás – zsidóival szembeszáll. Egyébként meg mi az, hogy “alkotmányosan védett kisebbség”? Elvégre a magyar alkotmány minden magyar állampolgár számára védelmet nyújt. Vagy a cigányok többet érdemelnek, mivel kevesebbet dolgoznak? Ha így lenne, azon sincs csodálkoznivaló, elvégre ez itt Abszurdisztán.

Kedves cigányok! Folytatjuk!

Kuruc.info

Reklámok
Published in: on 2006 december 8, péntek at 00:42  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/08/a-kurucinfo-megijesztette-a-ciganyokat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: