Cigányok vertek össze egy diákot Egerben

2006.12.08. 17:19:58

Ok nélkül összevert egy fiatalembert három fiatal cigány férfi Egerben. A tettesek részegek voltak, és még a földön fekve is rugdosták a diákot. A fiúnak négy öltéssel varrták össze a fülét.

Még a történtek után két nappal is hatalmas kötést visel a fején az egri, ötödéves középiskolás fiú. Szeme gyulladt, arca feldagadt, véraláfutásos, különböző színekben pompázik. A “bűne” csupán annyi volt, hogy szombaton éjjel hazafelé gyalogolt. A viaduktnál, a Wigner-kollégiumnál éjfél körül rátámadtak.

– Három cigány fiú volt, úgy 18-22 év közöttiek. Be voltak rúgva és belém kötöttek – emlékszik vissza a neve elhallgatását kérő fiú – Megálltam, hogy ez most mi akart lenni, és akkor megindult felém az egyik. Levettem a szemüvegem, mert már nyilvánvaló volt, hogy mi lesz. Rám jöttek mind a hárman, rúgtak, még akkor is, amikor a földön voltam. A fejemre kaptam a legtöbbet. Egy üveget is felém dobtak, de nem találtak el. Egy idő után a támadók úgy döntöttek, elég volt, és bár az egyikük nehezen akarta abbahagyni a rugdosást, elindultak a belváros felé. – Hazagyalogoltam, és otthon láttam, hogy nézek ki – folytatja a fiú. – Elmentem az ügyeletre. Elláttak, a fülcimpámat négy öltéssel varrták össze.

A fiatalember nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, varratait csak az esettől számított tíz nap múlva veszik ki. Azt mondja, ha sebeit nem kezelné az orvosi utasításoknak megfelelően, még mindig fekete lenne az egész feje. A varratok kiszedéséig iskolába sem jár, a rendőrségen is kedden délután tett feljelentést. – Csoportos garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettesek ellen – tájékoztat Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr- főkapitányság sajtóreferense. – Megkezdődött az adatgyűjtés, a tanúk felkutatása.

Heves Megyei Hírlap alapján

Lúdas Matyi kommentár: Fél rész motorolaj, fél rész mindenki-által-tudott-összetevő, literes kiszerelésben, elkövetőket kínálni?

Reklámok
Published in: on 2006 december 9, szombat at 00:40  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/09/ciganyok-vertek-ossze-egy-diakot-egerben/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: