Olvasó a cigányterrorról

2006.12.08. 16:30:31

Most, elöljáróban leszögezem, hogy ez esetben félek – nem vállalom a nagy nyilvánosság előtt a nevem, nem járulok hozzá nyilvánosságra hozatalához, ha netán ez a cikk megjelenne!

Közös “barátaink”, a cigányok, megérnek talán még egy misét. Mostanában, hogy naponta büntetlenül gyilkolásznak országszerte, “népszerűségük” nőttön nő. Nálam már rég.

Egy komolyabb horderejű dologról szeretnék néhány szót említeni: a dunakeszi-fóti cigányokról.
Itt egy felsőbb kaszthoz tartozó csapat él: a fémkereskedők (…érthetőbben fémtolvajok). Ebben a körzetben megtalálható (lenne…) a Magyarországon véletlenül elkallódott fémek közel mindegyike. Ezek (a szerencsétlen, elnyomott, meg nem értett, üldözött, stb. kisebbségiek) – dúsgazdag cigányok. Bármit, bárkit megvesznek kilóra.

Természetesen Mercedesekkel járnak, emeletes palotákban laknak, kilós aranyláncokkal. Jól kiépített cigánymaffia birodalom, ügyvédekkel, védelemmel, figyelőkkel, őrökkel, stb. Megközelíteni sem lehet a “tulajok” tudta nélkül. Komoly üzlethálózatot (értsd orgazdahálózat) tartanak fenn, kamionszámra szállítják az árut. Ezek nem a pitiáner cigány kategóriába tartoznak, mint a kisstílű köztörvényes olaszliszkai gyilkosok. (Azért talán az is egy érdekes tanulmány lehetne, itt hány eltussolt gyilkosság volt).

Ők nem fizetnek adót, de még az általuk (kamuszámlán) leszámlázott ÁFÁ-t sem fizetik be (de nem hallottam – amúgy egy cigányról sem még – hogy ott járt volna az APEH ellenőrzésen). Konkrét tudomásom van arról, hogy az APEH a mit sem sejtő vevőt büntette meg a be nem fizetett ÁFA miatt és tőle hajtotta be azt. (No azt most sietve bevallom, ha én APEH-es lennék, én is feladatnám magamra az utolsó kenetet, mielőtt útnak indulnék ide). Itt a feketegazdaság jelentős szeletkéje üzemel évtizedek óta – háborítatlanul (ez aztán tényleg fekete gazdaság!). Ide az ÁVH is csak a jattjáért jár be, gondolom, ha bejár. Itt nem “kemények és bátrak a fiúk”, de nem ám! Max. korruptak… Arra a rendőrre amúgy, kiváncsi lennék, amelyik oda be merne menni “rossz szándékkal” (értsd pár bűnözőt előállítani). (Úgy hírlik ebben a körzetben nem bírt magával valamelyik boxos és országos vajdává léptette magát…)

Kötve hiszem, hogy ekkora, igen hivalkodó “üzleti birodalom” (értsd tolvajparadicsom) senkinek nem szúrt szemet eddig. Hány ilyen van még országszerte???
Ha én nem fizetnék adót 3 hónapig, jönnének hozzám végrehajtani, mint megtörtént. Vagy tán ez is rasszizmus?

Még egy megtörtént eset: 3-as Metró. Ellenőrök. A kocsi végében kb. tíz “jókedélyű egyed”. Két ellenőr oda: kérem a jegyeket!
“Jókedélyű egyedek”: húzzá’ innen a kurva anyádba, mert széttéplek, a rák egye ki a szived! Ellenőrök: 100-zal “húznak a kurva anyjukba”. Jókedélyű egyedek még jobb kedélyűek, két-három megálló múltán, igen elégedetten, kényelmesen, emelt fővel leszállnak és bántódás nélkül elhagyják a metró területét.

Kedves magyar honfitársaim! Fehér emberrel látott-e már valaki ilyet? Kérem jelentkezzen!
Lehet, hogy sok mindent máshogy kéne csinálnunk???
Méghogy rasszizmus? IGEN! de ellenünk, magyarok ellen!!!

(Kuruc.info)

Lúdas Matyi kommentár: Ezeknek hogy állna a hektószámra felkínált koktél?

Reklámok
Published in: on 2006 december 9, szombat at 00:33  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/09/olvaso-a-ciganyterrorrol/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: