Csak egy cipősdoboz – 10000 Gyermek Karácsonya

http://www.ciposdoboz.hu/

Hogyan csatlakozhatom a “10.000 gyermek karácsonya akcióhoz”?

Miután beszerezte az ajándékozásra szánt tárgyakat, keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt. Ügyeljen arra, hogy annak mérete az átlagos 38 x 23 x 14 centimétert ne haladja meg, mert ez később problémát okozhat a postai feladásnál! Amennyiben a doboz típusa megengedi, akkor a tetejét és az alját is külön-külön – vonja be színes, csomagolópapírral. Ha elkészült, praktikusan rendezze el benne az ajándékokat és végül zárja le a dobozt. Figyelem! A doboz tetejét, átlátszó cellux ragasztószalaggal, vagy erős zsineggel gondosan rögzítse le, hogy a csomag szállítás közben szét ne essen! Végül a doboz tetejére jól látható módon írja rá, hogy az ajándék milyen korú és nemű gyermek számára készült, pl. így: “fiú 12” vagy “lány 8”.

Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 15-ig juttassa el a cipősdoboz begyűjtő helyekre! Az elmúlt év tapasztalatai alapján, úgy gondoltunk, hogy minden megyében igyekszünk legalább egy olyan települést megjelölni, ahol személyesen leadható az Ön cipősdoboz ajándéka. Ezek pontos címéről, a cipősdoboz ügyeletek nyitvatartásáról ill. a helyi partnereink elérhetőségéről szintén a 06-30-4444-820-as információs telefonszámon, vagy itt az oldalon (link) tájékozódhat. Amennyiben valaki mégis postai úton kívánja ajándékát hozzánk eljuttatni, úgy ezt az alábbi címre kérjük elküldeni:

Baptista Szeretetszolgálat – Utcafront, 1102 Budapest, Bánya u. 1.

Meister

Reklámok
Published in: on 2006 december 12, kedd at 02:03  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/12/csak-egy-ciposdoboz-10000-gyermek-karacsonya/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: