Vörös virgács

2006.12.10

Mottó:
“A csúszómászók sosem botlanak meg…”
(Goethe)

A kritikát illik megfogadni, bárkitől is érkezik. Persze ha olyasmit vetnek újra meg újra az ember szemére, amit maga is pontosan tud, felesleges többször is megismételni az értelmetlen acsarkodást, mert a lényeg (jellegénél fogva) amúgy sem fog megváltozni. Tudom, elviselhetetlenül otromba alak vagyok (állítólag beteges fasisztoid szellemiségtől átitatva), mert az írásaimból úgy fröcsög a komcsikkal szembeni gyűlölet, akárcsak a főzőkolbász zsíros leve a balatoni lacikonyhán.

Azt írja… izé, valami szocialista képviselőféle pöcsjankó (amúgy bátor legény, de a nevét juszt sem árulom el), hogy márpedig neki nagyon nem tetszik az amit én csinálok, mert az írások nem tükrözik hűen a magyar valóságot, és az emberek többsége mélyen (elfelejtette hozzátenni: szigorúan a fennkölt szocialista erkölcs alapján) elítélik a félelem és a gyűlöletkeltés általam képviselt minden formáját, és nem kíváncsiak az általam megfogalmazott féligazságokra és/vagy hazugságokra.
(Nyitott lélekkel, szinte habzsolom e számomra elérhetetlen erkölcsi magasságokból érkező szocialista korholást – ó’h mit nem adnék érte, ha egyszer én magam is e morális katedra legfelső csúcsairól okíthatnám az olyan mucsi parasztokat, mint vagyok most – én magam…)
Tudod “barátom”, a legnagyobb probléma sajnos az, hogy a fejedben még mindig iszonyú nagy sötétség uralkodik. Az írásod kristálytisztán elárulta, hogy számodra
(tizenhat évvel az “elkúrt rendszerváltás” után is) a demokrácia nevű valami csak egy felesleges és költséges kolonc, a szólásszabadság pedig maga “megengedhetetlen” (ezért központilag üldözendő) kispolgári elhajlás.

De azért jó dolog azt is megtudni, hogy ebben a borzalmasan frusztrált világban is akad még biztos erkölcsi kapaszkodó, nem is értem igazán, eddig vajon miért nem látogattam gyakrabban a koalíciós pártok és a lakájmédia különféle igazmondó honlapjait? Miközben én magam (már-már mazoista elszántsággal) szinte szomjazom a kormánypártok bátor igazságosságára és a gyurcsányi “új Magyarország”-ra, addig egy (vagy ki tudja rajtad kívűl még mennyi) nemzetrontó parazita számára derogál az (őszinte) építő kritika…

Tisztázzuk bolsikám – lehetőleg mindjárt az elején, hogy nekem pedig kurvára nem tetszik, amit a retkes bandátok művel ezzel a szerencsétlen országgal!

Miután az “országos” sajtónyilvánosságom (és ismertségem) valószínűleg csak a levelibéka ülepét verdesi, ezért nem is értem igazán, az elvtárs miért nem olvas helyettem inkább Gyurcsány “összest”, vagy valami hasonlóan szinvonalas bolsevik remekművet. Biztosan akad belőle néhány, valószínűleg fantasztikusan szórakoztató olvasmány lehet valamennyi… (Egyet például én magam is elolvastam, bátran és lendületesen letölthető erről a honlapról is)
De ha a szeretett vezért magolni mégis túl snassz lenne, akad a kultúrtörténelemben rajta kívűl másik, felejthetetlenül klasszikus olvasmány is, Mikszáthtól (a kádárimádó) Moldováig széles a választható repertoár. Köszönhetően a modern kommunikáció nagyszerű technikai vívmányainak – ha véletlenül igénye lenne rá – még könyvtárba sem kell járnia (úgyis bezárják hamarosan valamennyit a gyurcsányi takarékosság jegyében), módja lenne akár itt az interneten, mocskos pártjának valamennyi gaztettét feltérképezni az elmúlt évtizedekből.

Ha már úgyis fröcsög a kolbász, lehetőleg csapjuk össze vele egyszerre az egész konyhát! Hamarosan úgyis takarítani kell, ne elégedjünk meg hát a szimpla portörléssel. Elárulná valaki, vajon mit is kellene ezeken poszkommunista élősködőkön tisztelni vagy szeretni? Sajnos még mindig túl sokan vannak közöttünk olyanok, akik a történtek dacára is kitartanak a hamis elvek mellett, ők minden bizonnyal (értelmes?) magyarázattal tudnának szolgálni a botrányos “baloldali” böszmeségre.

Ha tételesen számba akarjuk venni, hogy a magyar társadalom mi mindent “köszönhet” ezeknek a pestises férgeknek, napestig írhatnánk ezt az oldalt. Igen, én sokakkal ellentétben nem is tagadom: az undorból fakadó leplezetlen gyűlölet minden írásomból egyértelműen kiolvasható, még akkor is, ha időnként alaposan visszafogom magam (ezt nyugodtan hívhatjuk öncenzúrának).
Köszönhetően “kedves” levélíróm drótpostájának a mai nap amolyan lélekromboló kuriózum lett, pedig “alapból” nem igen szoktam kétszázas vérnyomás felett a politikáról irogatni. Most mégis kivételt tettem, ezt bárki nyugodtan tanúsíthatja.
Pedig jobban tennék a lelketlen nyomorultak, ha nem kekeckednének velünk ezekben a “vérzivataros időkban”, tanácsos lenne felhagyni az emberek idióta vegzálásával.

A balatonöszödi beszéd (ek) nyilvánosságra kerültével – a fenti hasonlattal élve – az emberek végre betekintést nyertek a koalíciós pártok titkos boszorkánykonyhájába, és elképedtek (a csak ott tapasztalható) szörnyű látványtól. Döbbenetes élmény volt a ‘la natur látni a mindent elborító mocsokot, érezni a romlott alapanyagok émelyítő bűzét és kéretlenül kihallgatni (az egymásközt rajtunk viccelődő) kókler szakácsokat. Az még a kisebbik baj lenne, hogy mosdatlanul főzik a levesbe számunkra a fekete brokit, ennél sokkal nagyobb gáz (és milyen drága!), hogy szeretett szociálliberálisaink hamarosan bennünket fognak belemetélni az üstbe.
Ha hagyjuk és akarjuk…
De miért is hagynánk?

Csalóka a kép, hiszen a hamu alatt egyre jobban izzik már a parázs, és az “elkúrt” választások óta egyre többen teszik fel magukban a logikus kérdést: tulajdonképpen ki hatalmazta fel ezeket a senkiháziakat arra, hogy cinikusan lepusztítsák körülöttünk mindazt, ami élhetővé teszi még számunkra ezt a tetves világot? Mit képzelnek az elvtársak, meddig tűri még csendben ez a nép, hogy erkölcsi nyomorékok lépésről lépésre, pofátlanul kiforgassák őket mindenükből, és “reform”-nak álcázott értelmetlen és kíméletlen pénzbehajtások (padláslesöprés) sorozatával végképp földönfutóvá tegyék őket a saját hazájukban? Mégis, mit képzel magáról ez a beképzelt Gyurcsány, vagy a módszereiben a hitlerista Mengelét is elhalványító pöcsórrú Molnár (a többi hazaáruló patkányról most nem is beszélve), hogy büntetlenül megfoszthatják a magyar népet az egészséges élethez, vagy a tisztes megélhetéshez való alkotmányos jogaitól?

Erre az idióta ámokfutásra Magyarország egyetlen választópolgára sem
(egyik politikai oldalról sem!) adott semmiféle törvényi felhatalmazást!

Teljesen egyértelmű, hogy a lelepleződött politikai bűnözőket (ideértve ennek a társadalmilag illegitimmé silányult kormánynak minden istenverte tagját) mielőbb le kell tartóztatni, és a nemzet ellen elkövetett bűnei miatt (választási csalás elkövetése, közcélú információk eltitkolása és hivatalos adatok szándékos meghamisítása, hatalmi befolyással való üzérkedés, az ország katasztrófális eladósítása, adócsalás (?), hazaárulás [2004.12.05] és más nemzetellenes bűncselekmények elkövetése miatt – természetesen teljes vagyonelkobzás mellett) – A NÉP NEVÉBEN! – felelősségre kellene vonni.

Amíg csak nem késő…

Mert a politikai zuhanyhíradó (ezt már a buzipárti Kuncze is sejti) nem csak minden eddiginél határozottabb, akár az egész országra is kiterjedő (és azt megbénító) tiltakozási hullámról regél, hanem ennél sokkal radikálisabb és durvább módszerekről is lehet már hallani. Ha másként nem megy, állítólag sokan (és elegen) lesznek olyanok, akikben megvan a kellő bátorság és akarat ahhoz, hogy meghátrálásra kényszerítsék ezt a velejéig korrupt posztkommunista diktatúrát.
Javaslom ne feledjük, hogy az ismert történelmi példák alapján egy hazug diktatúra megdöntésére elvileg bármilyen (aljas) módszer megengedett. Ezzel – a félreértések elkerülése végett – nem áll szándékomban senkit sem fenyegetni (ez távol is állna tőlem), a fenti gondolatsort pusztán rideg ténymegállapításnak szántam.

“Istenemre mondom”, ha ez tényleg bekövetkezik, nem szeretnék egyetlen kormánypárti politikus családjához sem tartozni…

Gondolkodó sarok:

2007. januárjától tilos az Árpád-sáv? A kormány rendelete alapján januártól mindenféle Árpád-sáv tiltott lesz! Minden olyan zászló, felvarró, sapka, sál, póló, pulóver, karszalag, fejkendő, kendő, amin Árpád-sáv van, tiltott tárgyak közé tartozik. A rendőrök, ha valakin meglátnak egy Árpád-sávos pólót megtehetik, hogy levetetik rólad, és elkobozzák. Rosszabb esetben az őrsre is bevisznek, mivel tiltott jelképet híresztelsz. A “gyanús”alakokat felszólíthatják, hogy mutassák meg ruházatukat. Ehhez a joguk meglesz.

Indok: Az Árpád-sáv hatalmi szimbólummá vált, ezért be kell tiltani.
Valóban így van. Jelképezte a tisztaságot, történelmüket, múltunkat, de a kormányt nem érdekli, és itt van az igazi indok: FÉLNEK!

Az Árpád-sávos zászlók, pólók, felvarrók utáni érdeklődés ugrásszerűen megnőtt, köszönhetően a Kossuth-téri tüntetéseknek, de legfőképp az október 23-i eseménynek.
Budaházy György is megmondta: “De mindeközben magasra emelkedik az Árpád-sávos zászló. Mert vegyük észre, ennek a forradalomnak ez a jelképe. Úgy, mint ’56-nak a lyukas zászló volt. Milyen régóta szerettük volna sokan visszahelyezni ezt a zászlót az őt megillető rangba…”
Félnek, mert már rég meg kellett volna szűnnie a tiltakozásoknak, már bele kellett volna törődnünk, hogy nem az van, amit mi akarunk, hanem az a jónéhány “politikus” (mszp-szdsz karöltve) hozza meg a döntéseket.
Amit a nép akar, az őket nem érdekli. De most már rájöttek, hogy itt baj van! Még mindig vannak tiltakozások. A MAGYAR NÉP nem tűri, hogy ez tovább menjen ezért “nekik”ellenlépéseket kell tenni, ami most az Árpád-sáv betiltása.

De mit tesznek a címerünkkel? Hiszen megtalálható benne az Árpád-sáv. Mit csinálnak? Kivágják belőle? Vagy az új jelkép a szegfű lesz? Vagy visszahozzák a sarló-kalapácsot? Végül is nekik ez az igazi jelkép! A vörös csillag! Ők ebben hisznek.

Terjesszétek a hírt, hogy itt valami megint “el van kúrva”.
Elkúrta egy böszme!

(Forrás: Ditte blogja)

api01

Reklámok
Published in: on 2006 december 12, kedd at 01:36  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/12/voros-virgacs/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: