A Jobbik országos Árpád-sávos missziót hirdet

A Jobbik Magyarországért Mozgalom megelégelte az elmúlt időszakban az Árpád-sávos zászlót ért támadásokat. Határozottan visszautasítjuk a történelmi lobogó és a nyilas jelkép közötti egyenlőségjelet. Úgy érezzük, a kiáltó szó kötelességünk, de ma már önmagában kevés. A Jobbik ezért ma, december 11-én, Árpád neve napján az ország több pontján demonstrál ősi nemzeti szimbólumunk megóvása céljából. Debrecenben, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérváron, Győrött, Szarvason és Érden vonulnak a Jobbik helyi szervezetei az utcára Árpád- sávos zászlókkal. A mai naptól erőnk és lehetőségeink szerint az ország minden településén felvilágosító missziót hirdetünk.
Ennek keretében az országos elnökség a párt hivatalos színévé választotta a piros-fehér sávokat. A mai nappal elindítjuk a http://www.arpadsavos.hu internetes oldalt, ahol igyekszünk csokorba gyűjteni a hiteles információkat. Alapszervezeteink az elkövetkezendő hónapok során mindenütt fórumokat, előadásokat szerveznek, felvilágosító kiadványokat juttatnak el a lakossághoz.

Az Árpád-sávos lobogót nem rágalmazni kell, hanem élni a benne rejlő lehetőséggel. Véleményünk szerint a piros-ezüst sávokat a Kárpát-medencei magyarság össznemzeti jelképévé kell nyilvánítani. A felvilágosító kampány zárásaként ezért 2007. december 11-én Budapesten hagyományteremtő Árpád-sávos ünnepséget tartunk, ahová várjuk a trianoni határokon inneni és túli magyar testvéreinket.

Vona Gábor,
a Jobbik elnöke

Arpadsavos.hu

Reklámok
Published in: on 2006 december 13, szerda at 18:21  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/13/a-jobbik-orszagos-arpad-savos-missziot-hirdet/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: