Lukra futott a Budaházyt kereső ávós banda

2006.12.11. 11:47:44

Budaházy Gyuri az általunk november 22-én közzétett levelében már utalt rá, hogy lakhelyén is kikezdték a helyi kommunisták, a családja nevében az önkormányzattól igényelt lakásépítési támogatás kapcsán. Ez után több sajtószemét (ATV, Klub rádió, 168 óra stb.), de sajnos a HírTV és a Strabag (Magyar) Nemzet is beszállt a hatalom érdekét szolgáló lejáratósdiba. De Gyuri családja ahelyett, hogy megijedt volna, egy frappáns akcióval visszavágott, s jól megszívatta az ávós sutyerák bandát!

Íme a történet felesége elbeszélésében (zárójelben a mi kommentárunk):

Mivel a megítélt lakásépítési támogatásról a családnak a helyi Önkormányzattal egy szerződést kell aláírni (ez mindenhol így folyik), ezért az Ö. k. ügyintézője bekéretett minket a hivatalba. Pénteken telefonon megbeszéltem vele, hétfőn 15 órakor aláírjuk a szerződést, direkt kihangsúlyoztam, hogy MEGYÜNK ALÁÍRNI. Kíváncsi voltam, hogy ugrik-e az ügyintéző, és értesíti-e a rendőrséget. Számításom bejött, ugrott és értesített, de ne szaladjunk előre!

Megkértem sógoromat, hogy kísérjen el. O az alkalomhoz illően öltözött, sapkát és napszemüveget viselt. Az óvoda előtt találkoztunk, és már az Ö. k. felé közeledve figyelmesek lettünk arra, hogy a rendőrség láthatóan nagy erőkkel kivonult az eseményhez. Két kocsi kigyúrt, kopaszra borotvált, kidobó embernek látszó csapat (betörők, rablók, gyilkosok, tegyétek nyugodtan a dolgotokat, rátok nem utazik egész zsarufalka, csak a politikai okokból rongálókra – a szerk) várakozott a posta parkolójában (álcázásban profik). Egyből láttuk, hogy megjelenésünkre számítottak.

Az Ö. k. épületébe lépve is észrevettük, hogy figyelnek. A szociális iroda előtt – ott intézték az ügyet – kb. öt percig várakoztattak, és közben egy férfi, aki nem kis feltűnéssel nézett bennünket (mondom, hogy profik), mikor beléptünk, fénymásolást színlelve mustrálta a velem tartózkodó férfi arcát.

Az irodába lépve az ügyintéző rögtön a személyi igazolványainkat akarta, de mi előbb elkértük elolvasásra a szerződést. Közben az ügyintézőnek megcsörrent a telefonja. Hogy mit kérdeztek tőle, azt nem hallottuk, de a válasza – “Még nem tudom, várj egy kicsit.” – sokat sejtető volt. (Lehet, hogy az említett kopaszokat ott a parkolóban már alig lehetett féken tartani?) A szerződés átolvasása után átadtam az igazolványomat és közöltem, hogy a férjemtől rendelkezem két tanú által hitelesített meghatalmazással, de az ügyintéző azzal a kijelentéssel, hogy nincs ügyvéd által hitelesítve, ezt nem fogadta el. Számunkra teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az ügyintéző még pénteki telefonbeszélgetésünk után leadta a drótot a rendőrségnek (vagy a kommunista haverjainak). Számukra meg az vált nyilvánvalóvá, hogy lóvá lettek téve. (Pedig milyen szép kis dicsőség lett volna a vidéki kis komcsiknak. Lehet, hogy még Gyucsány Ferenc is kitüntette volna őket.)

Az Ö. k.-ból távozásunkkor a “fénymásolgató kopasz pali” is érdekes módon egyből távozott. A posta felé közeledtünkre a “pitbullok” is beszálltak autóikba, és dolguk végezetlenül elhajtottak, még integettünk is nekik. Mikor az óvodához értünk a diósdi körzeti megbízott autója állt meg mellettünk. Kiszállt belőle egy rendőrruhába öltözött férfi és felszólította sógoromat, hogy igazolja magát, mire ő felháborodva kérdezte, hogy miért tenné, mikor nem csinált semmit. Közölte az egyenruhással, hogy tudja, hogy Budaházyt keresik, és nevetségesnek tartja a módszereiket. Továbbá felszólította, hogy igazolja előbb ő, hogy rendőr. Erre az volt a válasz, hogy őt az egyenruha igazolja. (Na ja, a rossz példa ragadós! Mióta Gergényi önkényesen módosítgatja a rendőrökre vonatkozó törvényeket, kicsit elkanászodtak.) Az egyenruhás erre megkérte a vele érkező civil ruhás nőt (az meg ki lehetett?), hogy hívjon erősítést. Az beült az autóba, de kisvártatva visszatért, hogy nincs más szolgálatban. Ekkor az egyenruhás maga intézkedett, és láss csodát, kis idő múlva az előbb még az Ö. k. épületében fénymásolgató, és figyelgető kopasz pali jelent meg egy kollégája társaságában a diósdi polgárőrség autójával (hát ebbe az akcióba, aztán mindenki benne volt). Ezek már hajlandóak voltak igazolni magukat. /Oláh Tamás r. főhadnagy 75567 és Pallagi István 75669/

Ezután sógorom is igazolta magát, és szemükre vetette, hogy a bűnözők helyett miért a rendes embereket üldözik. Közölték, hogy csak a munkájukat végzik, de ezeken legalább látszott, hogy kellemetlenül érzik magukat.

Munkatársaink az Internetről begyűjtötték, a diósdi fórumon Budyházy Gyurit piszkáló helyi főpondrók néhány adatát, így aki akarja, “meg tudja hálálni” nekik, hogy egy üldözött hazafit hátba szurkálnak.

Íme:

-“Bogol”
Bogó László (helyi MSZP elnök, egyedüli baloldaliként bejutott a helyi testületbe, de “hősiesen” lemondott tisztségéről)
tel: (20) 938-4040
Cége: Sensient Food Colors Hungary Kft. Diósd, Ipar utca 6 /8 (20) 938-4040 (23) 370-083 (20) 383-9919 (20) 388-3884 (20) 460-2624 (20) 560-0275 (20) 940-4462 (20) 974-0432
Egyéb címek (kiterjedt érdekeltségei vannak, milyen meglepő): Diósd 2049 Kőbányai utca 1387 /1 hrsz., tel: (23) 545-590 vagy 591 vagy 594 és Diósd 2049 Kőbányai utca 1387 /22 hrsz., tel:(23) 545-100

-“RingPeter”
Ring Péter (helyi képviselő volt az előző ciklusban, most “függetlenként” indult, de lecsúszott)
cím: Érd, Ligetszépe utca 2 /B
tel: (30) 546-4306 (30) 546-4437
Talán az ő cége: RING NYOMDA – DIÓSD, cím: Diósd, Hunyadi út 8-9.

-“Gergyör”
valószínűleg Geri György
cím: Diósd, Hunyadi út 1.
tel: (23) 381-529

(Kuruc.info)

Reklámok
Published in: on 2006 december 15, péntek at 05:49  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/15/lukra-futott-a-budahazyt-kereso-avos-banda/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: