Minisztériumi vezetők fizetésük hétszeresét kapják

2006.12.14. 08:21:32

Jövőre akár havi fizetésük hétszeresét is megkaphatják jutalomként a 13. havi juttatás mellett azok a minisztériumi felsővezetők, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Ez is része a központi közigazgatás egységes teljesítmény-értékelő rendszerének, amelyet januártól vezetnek be.

Első körben a szakállamtitkárokat, főosztályvezetőket, helyetteseiket, valamint az osztályvezetőket értékelik. 2007. július elsejétől azonban már a központi közigazgatás teljes állományára kiterjesztik az értékelést.

“A miniszterelnök úr január 8-án adja miniszterei számára a jól megfogalmazott célokat és célrendszereket. Egy hierarchikus célrendszer lebontáson keresztül minden vezető számára egyértelmű lesz, hogy melyek azok a célok és melyek azok az elvárt eredmények amelynek alapján egyfelől értékelve lesznek az év végén, másfelől pedig amíg a szervezet összcéljainak érdekében a legfontosabbak.” – mondta Szetey Gábor, a kormányzati ügyekért felelős államtitkár.

(HírTV)

Reklámok
Published in: on 2006 december 15, péntek at 05:59  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/15/miniszteriumi-vezetok-fizetesuk-hetszereset-kapjak/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: