Önmegtámadással hazudnak támadást sorozatosan a cigányok

2006.12.14 18:02
Nem találták a Molotov-koktél nyomát Olaszliszkán

Nyomokban sem találtak benzint, sőt üvegpalackot sem abban a lakatlan olaszliszkai házban, melybe a környéken lakók szerint Molotov-koktélt dobott egy ismeretlen. A HavariaPress úgy tudja, hogy a Dankó Pista utca egyik elhagyott, lakatlan házához riasztották a tűzoltókat csütörtökön délután.

A házban összehordott szemét és néhány rozzant bútor égett, a tűzvizsgáló és a rendőrség szakemberei semmi nyomát nem találták az állítólagos Molotov-koktélnak.

A helyi cigány önkormányzat vezetője állította a nap folyamán eloször egy rádióadásban, hogy a házra gyújtószerkezetet dobtak.

A helyi rendőrörse az elmúlt hetekben több furcsa bejelentés is érkezett a telepről: ablakon keresztül bedobott kövekről tettek bejelentéseket, sőt olyan is volt, hogy fegyverrel lőttek be az egyik házba – legalábbis a bejelentő szerint. A rendőrség kivizsgálta az bejelentéseket, ám lövésnek sem találták semmi nyomát.

Mint emlékezetes, október 15-én agyonvertek egy tanárt, aki elsodort egy kislányt a falu cigányok lakta részén. Azóta – bosszútól tartva – több roma család is elköltözött a környékről.

(HírTV)

Meg egy másik cigányos hír, már szokványos:

2006.12.12 11:35
Tömegverekedés: nekiestek a rendőrautóknak is

Fél tucat verekedőt választottak szét a rendőrök egy hétfőn éjjel történt utcai garázdaság után Bicskén, a tömegverekedés közben a garázdák két járőrautót is megrugdostak – értesült a HavariaPress.

(HírTV)

Reklámok
Published in: on 2006 december 15, péntek at 04:09  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/15/onmegtamadassal-hazudnak-tamadast-sorozatosan-a-ciganyok/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: