Januárban kezdik a Henit felgyújtó cigány perét

2006.12.18. 14:15:30

Január 8-án kezdi tárgyalni első fokon a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsított K. András ügyét a Csongrád Megyei Bíróság Szegeden – tájékoztatta az MTI-t Cseh Attila, a bíróság elnökhelyettese hétfőn.

A vád szerint július 20-án a fiatalkorú tetves cigány megerőszakolta és felgyújtotta a magyarcsanádi P. Henriettát, ezért az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, erőszakos közösülés és kifosztás bűntettével vádolja a makói retket.

Amennyiben a bíróság elfogadja a vádiratban foglalt tényállást, a tizenhatodik életévét a tett elkövetésekor még be nem töltött fiú halmazati büntetésként 15 év szabadságvesztéssel is sújthatják – tájékoztatta korábban az MTI-t Lőrinczy György, Csongrád megyei főügyész.

A vádirat szerint a 18 esztendős P. Henriettát az elkövető megtámadta, majd legalább egyszer úgy megütötte, hogy azzal vérző sérülést okozott neki, ezután megerőszakolta.

Annak érdekében, hogy a sértett ne tudjon a helyszínről elmenni, rendkívül szorosan megkötözte, még a száját is betömte. A fiú visszament Makóra, elkérte egy ismerőse robogóját és egy benzinkútnál mintegy másfél liter benzint vásárolt.

Visszatérve a helyszínre a benzint a megkötözött lányra öntötte, majd öngyújtójával meggyújtotta. A felgyújtott lányt a gyanúsított magára hagyta, ezt megelőzően pedig magához vette a lány nyolc karikagyűrűjét és mobiltelefonját.

(Kuruc.info)

Reklámok
Published in: on 2006 december 19, kedd at 02:26  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/19/januarban-kezdik-a-henit-felgyujto-cigany-peret/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: