Nagyon szenvedett az Olaszliszkán meglincselt tanár

2006.12.19

Elkészült az orvos-szakértői vélemény az október közepén Olaszliszkán meglincselt tiszavasvári tanár halála ügyében- tudta meg a HavariaPress. Mint ismeretes, októberben többen agyonvertek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán egy tanárembert, akiről azt gondolták, hogy halálra gázolt autójával egy helybéli roma gyereket- aki egyébként elszaladt a helyszínről.

A most elkészült igazságügyi orvos-szakértői vélemény megállapította, hogy a tanárt összesen hetven rúgás és ütés érte. Ebből ötven a fejét, tíz a nyakát találta el, tíz pedig testszerte volt megtalálható a halott emberen. A szakértői véleményből kiolvasható, hogy a verés közben az áldozat embertelen kínokat állhatott ki, míg meg nem halt a rá mért ütésektől és rúgásoktól.

A szakértői vélemény előrevetíti az ügyben a gyanúsítottak ellen a minősített emberölés vádját, azaz az ügyészség feltehetően különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt fog vádat emelni a hét elfogott ember ellen.

A gyanúsítottak között vannak a szülei, valamint két testvére – az egyik még fiatalkorú – annak a kislánynak, akiről azt gondolták, hogy a tiszavasvári tanár elgázolta a kocsijával. Amennyiben a bíróság elé a különös kegyetlenséggel elkövetet emberölés vádjával kerülnek az olaszliszkaiak, úgy a felnőttek akár életfogytiglan, fiatalkorú társuk tíz évre kerülhet a rácsok mögé.

Jobbik.net

Reklámok
Published in: on 2006 december 30, szombat at 21:45  Hozzászólás  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/30/nagyon-szenvedett-az-olaszliszkan-meglincselt-tanar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: