Célzott fejlövés: Kóma!

Tisztelt RISS!

Az okt. 23-ai napi egyik szemsérültről szeretnék önöknek írni. Csorba Attila, 37 éves Kőbányai lakos és néhány barátja 23-án, a Kossuth téri megemlékezésre mentek ki.
Mivel a Kossuth teret lezárták, úgy döntöttek hazamennek.
A Blaha Lujza tér felé terelték őket a rendőrök, és ott a Rákóczi útnál lévő árkádoknál (Rákóczi út-Nyár u. sarok) álldogáltak.
Kb. este fél 10-körül a Rákóczi úton lévő rendőrkordon szétnyílt, előlépett egy rendőr aki gumilövedékkel fejbe lőtte a barátomat.
Mellékelek néhány képet, ezen jól látható amint ellátják a mentősök.
Sajnos őt nem egy véletlenül “odapattant” lövedék találta el, hanem a rendőr letérdelt, és célozva lőtte fejbe a srácot, 15 méterről!!
Az Attila 24-én du. fél 5-kor tért magához, addig lélegeztető gépen volt, mert kómába esett.
Én azóta majdnem minden este bent voltam nála, a bal szemére megvakult, az arccsontját megoperálták, mert a lövedék teljesen szétroncsolta, a gumilövedéket eltávolították, az agya is sérült szegénynek, mert a hátranyomodó arccsont megnyomta.
Végül november elején egy komoly műtéten esett át, a sérült szemgolyót ki kellett operálni, és a koponyacsonton is műtöttek valamit, ami miatt az egész homlok csontot le kellett operálni, csak úgy fértek hozzá a sérült részhez.
A koponya műtétre azért volt szükség, mert a sérülés végett megrepedt a szemüregnél a koponyacsont, és szivárgott az agyvize.
Az a legrosszabb az egészben hogy nem lát tisztán az “ép” szemére csak homályosan, mivel a jobb oldali szeme eleve rossz volt, egy gyerekkori betegség következtében, és most az maradt épen.
Jelenleg otthon tartózkodik, kapott egy ideiglenes szem implantátumott, folyamatosan fejkendőt hord, mert a homlokán lévő hegg az iszonyatosan néz ki, nem mozog a szemhéja sem, egyszóval tönkre lett téve az arca egy életre.
Engem eddig nem érdekelt a politika, én nem voltam kint egy tüntetésen sem, $1e a cimborámmal történtek után, most már érdekel hogy mi folyik az országban.
A dokumentációs központot elérve, ők kirendeltek egy ügyvédet (Dr. Zétényi Zsolt), aki megtette a feljelentést a napokban, várjuk hogy mik lesznek a fejlemények.

Üdvözlettel: K. I.

megvakult001.jpg

megvakult002.jpg

megvakult003.jpg

megvakult004.jpg

megvakult005.jpg

Published in: on 2006 december 31, vasárnap at 02:20  Vélemény?  

The URI to TrackBack this entry is: https://ludasmatyi.wordpress.com/2006/12/31/celzott-fejloves-koma/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: